om Djøf med Løg(n)

DJØF MED LØG(N)
Djøf med Løg(n) er Per Helges banebrydende comedy-succes om det absurde, djøficerede bureaukrati, som hersker i toppen af alle store private og offentlig organisationer. Djøf med Løg(n) handler om endeløse omstruktureringer, virkelighedsfjerne strategiplaner, uendelige møder uden dagsorden og power points med alt for mange bullits. 

Djøf med Løg(n) havde premiere på Nørrebro Teater i oktober 2013 og fik en overvældende modtagelse af både anmeldere og publikum. Politikens Henrik Palle kaldte det i sin anmeldelse “livsfarligt skægt” og uddelte fem hjerter. 

Djøf med Løg(n) har siden spillet for udsolgte huse i hele landet og har også været et populært indslag på konferencer og virksomhedsarrangementer. Showet har spillet for sidste gang på teatrene, men kan stadig bookes til konferencer, medarbejderarrangementer,  julefrokoster m.v. Information om booking her.

”Svedig djøffer kan snildt matche landets bedste komikere”
- Henrik Palle, Politiken

”Mangement tæsk i verdensklasse”
- holmfeld – gregersdh.dk

”Jeg opfordrer alle arbejdspladser til at sende deres ansatte forbi Per Helges show som kompensation for den seneste omstrukturering.”- Forbrugermania.dk

”Absurd morsom storytelling i speedtempo.”
- Kultunaut