OM PER HELGE
Manden bag DJØF MED LØGN
Per Helge har optrådt som professionel komiker og historiefortæller siden 2008. Han fik sit gennembrud i 2013 med comedy-showet Djøf med Løg(n) om det absurde bureaukrati i store virksomheder og organisationer. Siden har han optrådt for udsolgte huse på teatre i hele Danmark og til private arrangementer i virksomheder og organisationer. Succesen gentog sig selv da Per i efteråret 2015 havde premiere på Djøf med Løgn 2, som mere end 50.000 mennesker siden har set. Per Helges nye show Djøf med Løgn III havde premiere på Hofteatret den 21. september 2017.

Du kan læse mere om Per Helge i Berlingskes portræt, eller i Djøfbladets artikel om Djøf med Løg(n).

I efteråret 2014 optrådte Per Helge på det Kongelige Teater i spoken word forestillingen ”Det Store Skuffejern” om den moderne mands udfordringer. Det Store Skuffejern er skabt sammen med rapper Per Vers og poetry slammer Peter Dyreborg. Skuffejernet skal på turne i foråret 2016. 

Per Helge har skrevet to romaner: Thrilleren Mailstorm om overvågning på Internet og den politiske satire SPIN om kommunikationsbureauernes indtog på Christiansborg. Bøgerne genudgives som e-bøger i 2015.

Per Helge har også skrevet manuskript til teaterforestillingen ”Logoland after Dark” om det kommercialiserede børneliv og skrev og medvirkede i forestillingen Oliver med et Twist på Nørrebro Teater med bla. Rune Klan.